Ölands Byggentreprenad

Om oss

Vi är idag ett litet företag med kunden i fokus

Företaget startade 2005 av mig Nicklas Steen. Vi utför det mesta inom byggbranschen, exempelvis renovering av badrum, fönsterbyten, takarbeten och läggning av trägolv m.m. Vi är verksamma på Öland med omnejd. Vi åtar oss uppdrag åt både privatpersoner och företag. Givetvis gäller ROT-avdrag för våra tjänster om du uppfyller skatteverkets krav för avdrag.

Hur går det till?

Vi börjar alltid med ett hembesök

Vi börjar alltid med kundbesök där vi tillsammans med kunden går igenom vad som behöver göras och vilkas specifika önskemål som finns hos just er. Det är viktigt att vi på plats kan få en överblick av vad som ska göras och hur vi på bästa sätt kan genomföra arbetet. Vi hjälper även till med materialval och inköp. Vi försöker alltid se möjligheterna i varje projekt och komma med idéer och tips på hur man skulle kunna göra och förändra. Vi har lång och gedigen erfarenhet från att skapa såväl standardlösningar som speciallösningar som kanske bara passar hemma hos just er.
Tjänster

Hur kan vi hjälpa er?

Byggservice

Inom byggservice riktar vi oss både till företag och privatpersoner. Vårt företag har stor bredd! Ölands byggentreprenad är proffs på byggnation, totalentreprenad, markarbeten, utbyggnader och renoveringar.

Nybyggnation

Är det dags att bygga nytt? Då ordnar vi det. Ölands byggentreprenad utför byggtjänster och nybyggnationer åt både företag och privat-personer. Vi bygger från grunden och ända upp till taket. Vi bygger allt från mindre garage till stora fastigheter och byggnader.

Renoveringar

Alla hus och byggnader kräver lite renovering då och då. Både för att huset ska hållas friskt och för att det ska se välskött och fint ut. Låt Ölands byggentreprenad ge din fastighet lite kärlek och omtanke!

Markarbeten

Vi har bred kompetens inom mark och anläggning och erbjuder våra tjänster på Öland och andra närliggande områden. Så om du söker en skicklig firma för markarbeten här eller i närheten så har du hittat rätt! Våra kunder är både kommuner, företag, föreningar och privatpersoner som vi hjälper med helhetslösningar inom markarbeten. Slutresultatet på våra jobb håller alltid högsta kvalité och uppfyller dom krav som ställs.

Om & Tillbyggnad

Har du kommit till ett läge där du behöver bygga om eller ut ditt hus? Kontakta Ölands byggentreprenad så ordnar vi det. Det kan handla om att bygga till ett uterum eller bygga om huset för att få plats med ett större kök eller badrum. Eller för att bygga fler rum!

Kontakta oss

Vi hjälper er vidare med era projekt. Kontakta oss så berättar vi mer.

Rulla till toppen